ECOMMERCE

Onder de E-Commerce discipline van IB-Vision valt het BizzView Webwinkel systeem. Het is een door IB-Vision ontwikkeld webplatform dat zo flexibel is opgezet dat uw wensen in vormgeving en functionaliteit in korte tijd om te zetten zijn in een voltooide webwinkel.

Winkeliers hebben daarbij een ruime keuze uit praktische en functionele winkelmodules.

Tijdens de bouw wordt uw winkel zo ingericht dat uw klanten direct kunnen vinden wat ze zoeken; alle functionaliteit spreekt voor zichzelf.


Shopping bag


Door de naadloze webwinkel koppeling met King is het voor een winkelier mogelijk om het dagelijkse onderhoud van zijn webwinkel te uit te voeren vanuit zijn administratie. Dat bespaart de winkelier veel tijd. Net als de integratie met betaalplatformen zoals iDEAL, PayPal, Mollie, Buckaroo, Adyen, Rabobank OmniKassa, ING Kassa Compleet, AfterPay, CM Payments (voorheen Docdata Payments) en MultiSafepay, die zorgen voor een snelle, veilige en efficiënte verwerking van betalingen.

Onze BizzView Webwinkel Bol.com-koppeling zorgt eveneens voor een slagvaardige operatie, aangezien slimme automatisering diverse arbeidsintensieve taken en foutgevoelige processen van u overneemt.

Onderdelen van uw site die niet via King zijn aan te passen, zoals nieuws, bedrijfsinformatie, vacature pagina's, algemene voorwaarden, nieuwsbrieven en dergelijke, kunt u eenvoudig toevoegen en onderhouden via het achterliggende content management systeem.

Uitgebreide informatie is te vinden op de Bizzview website.


Screenshop BizzView CMS


» Bekijk onze portfolio van webwinkels die op het BizzView Webwinkel systeem draaien.
» http://www.bizzview.com : e-commerce en content management.