Dangrous goods

GEVAARLIJKE STOFFEN TRANSPORT

IB-Vision ontwikkelt diverse internet applicaties ten behoeve van het transport van gevaarlijke stoffen. DGPlus is een dergelijke applicatie en maakt het mogelijk op efficiënte wijze wetgeving te raadplegen voor diverse modaliteiten. Daarnaast kan HAZMAT (The Hazardous Materials Transport Program) gebruikt worden om online diverse vervoersdocumenten te maken.

::  lees verder ::

Air Cargo

LUCHTVRACHT TARIEVEN

In opdracht van OAG Worldwide heeft IB-Vision in 2003 een online tarievenapplicatie ontwikkeld voor de luchtvrachtbranche. Dit systeem met meer dan 5000 gebruikers wordt tegenwoordig wereldwijd door luchtvaartmaatschappijen en expediteurs gebruikt.

::  lees verder ::

E-commerce

ECOMMERCE

IB-Vision ontwikkelt en ontwerpt webwinkels van velerlei aard en heeft een eigen content management systeem voor het onderhouden van websites.  

IB-Vision heeft met haar BizzView Webwinkel systeem de technologie in handen om in korte tijd op maat gesneden webwinkel-oplossingen op te zetten. Het uitgangspunt is daarbij altijd de doelgroep die u wilt bedienen. Dat resulteert in tevreden klanten die graag bij u terugkomen. De naadloze integratie van BizzView Webwinkel met King Business Software maakt de cirkel rond.

::  lees verder ::

e-learning

E LEARNING

IB-Vision ontwikkelt in samenwerking met SCS Training & Consultancy al enkele jaren online trainingen en eLearning applicaties. De focus ligt hierin op de luchtvaart sector en de offshore sector. Martinair bijvoorbeeld is een van de klanten die de de training ‘bewustwording gevaarlijke stoffen’ gebruikt voor het opleiden van het eigen personeel.

::  lees verder ::